Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók képes leírás - Ablakcsere.tlap.hu
részletek »

Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók - Ablakcsere.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakcsere.tlap.hu » Redőnyök, reluxák, szúnyoghálók
Keresés
Találatok száma - 14 db
Alu-Redőny Kft.

Alu-Redőny Kft.

A fehér és barna alapszíneken kívül rendkívül gazdag színvilágot kínálunk a RAL-classic árnyalataiban történő festéssel. A zavartalan kilátást az üvegrostfonal alapú, rácsszövéssel készült szúnyogháló nyújtja. Az esztétikai összhang a szúnyogháló szürke vagy fekete színeivel teremthető meg, igazodva a keret színéhez. Az időjárási ingadozásoknak (tartós erős napsütés, téli hideg) jól ellenáll. UV-álló üvegszálas hálónk igény esetén helyettesíthető az erősebb igénybevételnek kitehető fémhálóval. Széleskörű felhasználási lehetőséggel rendelkező termékeinket az egyszerű működtetés, könnyű összeszerelés és a minimális karbantartási igény teszi méltán népszerűvé. A homlokzat megváltoztatása nélküli kivitelezés az esztétikus nyílásvédelem kulcsa.

Alumínium redőny

Alumínium redőny

Kiváló minőségű német gyártmányú ( Alukon )alapanyagból készülnek alumínium redőnyeink , melyek kiváló hang és hőszigetelést biztosítanak. Nem utolsósorban pedig biztonsági szerepet is betölt e redőny használata. A redőny minden része alumínium, mely rendkívül időtálló.A redőnylécek között purhabszerű anyag található, mely a rendkívül jó hőszigetelést biztosítja. A redőnylécek végein úgynevezett arriter található, mely meggátolja a lécek elcsúszását. Új ház építésénél már előre kialakítható a redőnytok helye a nyílászárók fölött, így a redőny tokja nem takar be az ablakfelületbe.( vakolható tokos redőny ). Ez később szigetelhető és színezhető.

Gardinia reluxák, rolók

Gardinia reluxák, rolók

Gardinia alumínium és műanyag reluxák többféle méretben és színben, zebra (dupla) rolók, normál és hőtükrös vászonrolók nagy választékban, szalagfüggönyök, lapfüggöny sínek, fém és fa karnisok, komplett illetve választható kiegészítőkkel, alumínium és műanyag függönysínek többféle hosszúságban, bambusz rolók nagy választéka.

Opánszky Árnyékolástechnika

Opánszky Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnikai vállalkozásunk 1986-ban kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos fejlődést felmutatva haladtunk napjainkig. Mára cégünk szerepe meghatározó ezen a szakmai területen. Szerteágazó típusú redőnyeink (alumínium redőny, külső tokos redőny, vakolható tokos redőny, stb.) és más árnyékolástechnikai termékeink kiváló minőségben, nagy választékkal készülnek saját üzemünkben. Kiforrott csapatmunkánk lehetővé tette, hogy nagy beruházások kivitelezésében is részt tudjunk vállalni. Így például a Magyar Haditechnikai Kutató Intézet, NATO, Országos Onkológiai Intézet, Szerencsejáték Rt., MÁV, Nemzetbiztonsági Hivatal, és számos nagy irodaház, kórház, intézmény. Végül, de nem utolsó sorban több ezer magánlakás és ház. Reméljük a későbbiekben Önt, Önöket is megelégedett partnereink táborában tudhatjuk.

Öntapadós, fém és üvegszálas szúnyoghálók forgalmazása

Öntapadós, fém és üvegszálas szúnyoghálók forgalmazása

Gégecsőre lenne szüksége a zuhanyzóhoz? Füstcsövet keres kandallójához? Szúnyoghálóval védené a szobák nyugalmát? Netán kifogyott otthon a csavarokból? Ne aggódjon! Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet az otthonában! Víz-gáz-fűtésszerelési anyagok, kötőelemek, szerszámok és otthoni valamint kertészeti eszközöket, kiegészítőket kínálunk pénztárcabarát árakon. Gyors kiszállításunknak köszönhetően a megrendelt terméket 1-2 napon belül kézhez kapja! Nézzen szét folyamatosan bővülő kínálatunkban és rendeljen!

Pécsi Ablak

Pécsi Ablak

A Pécsi Ablak Pécsett és Baranyában (szükség szerint tágabb körben) végzi tevékenységét. A számtalan referenciával rendelkező, jó hírnévnek örvendő yílászárós cég a hagyományosnak tekinthető kültéri és beltéri fa-, vagy műanyag ajtók beépítésén túl a műanyag ablakok cseréje, beépítése mellett a redőnyök, reluxák és szúnyoghálók együttes vagy külön-külön történő tervezését és beépítését is végzi. Honlapján gazdag kínálatot terít az érdeklődők elé és ingyenes, írásbeli árajánlatot készít a kivitelezés előtt.

Redőny beépítési akcióval

Redőny beépítési akcióval

Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai múltra tekint vissza. Árnyékolástechnikai termékek gyártásával, forgalmazásával, szerelésével valamint javításával, karbantartásával foglalkozunk. Fény és hővédő rendszerek teljes skáláját felöleli tevékenységünk. Emellett műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásával, beszerelésével, valamint kovácsoltvas termékek gyártásával, szerelésével is foglalkozunk. Ezen termékkörökön belül ingyenes szaktanácsadással, valamint árajánlatadással állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Telephely: 4252 Nyíradony Galamb u. 23.

Redőny Veszprém

Redőny Veszprém

A Geamtherm Kft. a 7 légkamrás Horizont PS rendszereiből gyártja a műanyag nyílászárókat. A műanyag ablakoknál és üveges ajtóknál lehetőség van a kétrétegű hőszigetelt és a legjobb hőátbocsátási tényezővel rendelkező három rétegű üvegezés alkalmazására. Cégünk a műanyag nyílászárók mellett árnyékolástechnikai szolgáltatást is végez, a szúnyoghálótól a redőnyökön át a motorizált napellenzőkig. Cégünk a német Roto zár és vasalat rendszereivel dolgozik - a minőség nálunk alapfeltétel. Elsősorban Veszprém - Székesfehérvár és Budapest vonzáskörzeteiből várjuk megrendelőinket.

Redőnyök javítása

Redőnyök javítása

Figyelem! Redőnyjavítás felsőfokon! Legyen az műanyag, alumínium vagy fa redőny, nekünk nem probléma, ugyanis mindenfajta redőnytípushoz van alkatrészünk és a redőny javítás sokszor gyorsan megvan. A redőny javítási idő függ a szabad kapacitásunktól és attól is, hogy hol található a javítandó redőny. Abban az esetben, ha Ön a Budapest és vonzáskörzetében lakik, a redőny javítást, a bejelentés után viszonylag rövid időn belül elvégezzük. A redőny javításának megkezdését csak ez előzőleg beérkezett telefon vagy email alapján tudjuk elindítani. Ezek után megbeszéljük a javítással kapcsolatos kérdéseket. Igény esetén árajánlatot adunk. Abban az esetben, ha minden információnk megvan, megyünk és megjavítjuk a redőnyét. Kérdése lenne? Érdeklődne? Kérjen online árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Hirdetés
Redőnyök, rolók

Redőnyök, rolók

A Volvex Kft. a környezettudatosság, energiatakarékosség és költséghatékonyság jegyében kínálja automatizált redőnyeit, rolóit, nyílászáróit (motorizált változatban is), illetve napelem rendszereit. A fentebb felsoroltak mellett további előnyei is vannak az általunk kínált redőnyöknek, rolóknak: hővédelem, betörésvédelem ( az automatizált rendszernek köszönhetően a lakás folyamatosan lakottnak tűnik), hangszigetelés, komfortfokozó és sok más. Nézze meg ajánlatainkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Solymár Árnyékolástechnika

Solymár Árnyékolástechnika

Redőnyök forgalmazása és telepítése. Széles színválasztékban, alumínium, műanyag és fa kivitelben. Hőszigetelt, betörésgátló kivitelben. Kézi és motoros működtetéssel, igény szerint távirányítóval is. Véletlenszerűen időzítővel, és programkapcsolóval. Opcionálisan a műanyag és alumínium redőny szúnyoghálóval rendelhető, amely esetben egy dupla lefutósínben a redőnytokból egymástól függetlenül működtethető a szúnyogháló és a redőny.

Szúnyoghálók széles választéka

Szúnyoghálók széles választéka

A Varga-Red Kft. kedvező árakon árulja vásárlóinak a különböző magas minőségű árnyékolástechnikai termékeket. Kiváló minőségű redőnyök, napellenzők széles választékban kaphatóak. Műanyag és alumínium redőnyök egyaránt megtalálhatóak kínálatukban automata működtetésű napellenzőket is kínálnak a vásárlók számára. A redőnyök működési elve lehet gurtnis vagy motoros. Cégük a XIX. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen ahol szakszerű kollégáink minden kérdésére válaszolnak illetve tanácsot adnak.

Szúnyóghálók, napellenzők a Huszen. Bt-től

Szúnyóghálók, napellenzők a Huszen. Bt-től

Minőségi, árnyékolástechnikai termékek, széles választéka a Huszen Bt. kínálatában. Több fajta napellenzőt kínálnak a kézi tekerős változattól egészen a teljesen automatizálható modellekig. Csak minőségi termékeket árulnak, melyek CE jelöléssel és TÜV minősítéssel rendelkeznek. A napellenző ponyvák vízállóak, portaszítók, védenek az UV sugárzással szemben és penészedés és gombásodás elleni védelemmel is el vannak látva. A Huszen Bt. a XVIII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Wintex Bau árnyékolástechnika

Wintex Bau árnyékolástechnika

Működési területünk főleg Budapest és Pest megye, de nagyobb kivitelezések miatt az ország bármely pontjára kiszállunk. Kínálatunkban csak az általunk támasztott minőségű és kivitelű árnyékolástechnikai eszközöket értékesítjük. Ennek azért is van fontos szerepe mert sok olyan kivitelezést látunk ahol a rosszul megválasztott árnyékoló garanciális problémákhoz vezet. Kínálatunkban PORTOS alumínium redőnyök fehér és színes kivitelben, kézi és motor működéssel is rendelhetőek, de akár a manapság egyre divatosabb okosház vezérléssel is üzemeltethetővé tudjuk tenni. Műanyag redőnyöket viszont csak kézi működtetéssel és csak fehér színben értékesítünk minőségpolitikai okokból. Emellett pliszé és roló szúnyoghálóink valamint motoros NEVA zsalúziáink is fontos szerepet töltenek be.

Tuti menü