Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műanyag ablak - ablakcsere képes leírás - Ablakcsere.tlap.hu
részletek »

Műanyag ablak - ablakcsere - Ablakcsere.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakcsere.tlap.hu » Műanyag ablak - ablakcsere
Keresés
Találatok száma - 38 db
Ablak Ajtó Centrum Óbuda

Ablak Ajtó Centrum Óbuda

Hogy Álljunk neki egy ablakvásárlásnak? Legelső lépés az elhatározás. Ha ez megvan, akkor érdemes átgondolni, mit is akarunk, mi a cél, mik a fontosabb szempontok. Ha pl. a legfontosabb szempont az ár, akkor érdemes 5, vagy 6 kamrás műanyag ablakot választani. Ha az ár mellett fontos Önnek az exkluzív megjelenés, akkor érdemes megnézni fa ablak kínálatunkat is, esetleg alumínium nyílászárókat, vagy a leg költséghatékonyabb megoldást, a fa mintázatú műanyag nyílászárókat.

Ablak cseréje, beépítése

Ablak cseréje, beépítése

Ajtó és ablak minden otthonba kell! Ha a megbízható minőséget keresi, akkor jó helyen jár. Weboldalunkon kedvére válogathat műanyag nyílászáró termékeink széles választékából. Ügyfeleink egyedi igényeinek kiszolgálását tartjuk szem előtt, legyen szó hőszigetelő nyílászáró egységek gyártásáról, elöregedett ablak cseréjéről, ajtó blokkok kibontásától az új beépítésén és beállításán át a purhab felviteléig, illetve a lefedéséig szegőléc illesztéssel, vagy ablakpárkány beépítésével.

Ablakcsere Veszprém

Ablakcsere Veszprém

Nyílászáróinkat kétféle profilból gyártjuk, mindkét esetben kiemelkedő a felhasznált anyagok minősége, 5 és 7 légkamrás profilok a jó hőszigetelő képesség érdekében. 7 légkamrás nyílászáróink a konvencionális forma világ mellett magas tisztaságú, különösen fehér színt képviselnek. 5 légkamrás nyílászáróink kicsit törtfehér színűek, kerekített fiatalos formavilágot képviselnek. Minden nyílászáró meghatározó része az üvegezés, műanyag ablakainkba, terasz ajtóinkba 2, illetve 3 rétegű hőszigetelt, gázzal töltött üveget építünk be. Külön igények alapján mintás, reflexiós, csincsilla, homokszórt, ólombetétes, stb. üveget teszünk a nyílászárókba. A műanyag ablakokat, és ajtóinkat biztonsági vasalattal látjuk el, Roto NT minőségi zárvasalattal. Műanyag nyílászáróinkat többféle színben is letudjuk gyártani, legyen az fahatású, mahagóni színű, sötét zöld színű, mely a parasztházak rusztikus nyílászáróinak varázsát adja vissza, természetesen nemcsak a külső oldal, hanem a belső oldal színe is megválasztható, így fa bútorainkhoz egy tölgyfa színű nyílászáróval még természetesebbé tehetjük otthonunkat.

Ablakcsere, ablakbeépítés számos módon

Ablakcsere, ablakbeépítés számos módon

Ablakot cserélni számos számos módon lehet. A legjobb műanyag ablak is csak annyit ér amennyit annak beépítése. Ezért nem mindegy kivel és hogyan, az ablak beépítésének mely változatával kerül beépítésre a nyílászáró. Ablakcseréről akkor beszélünk ha régi ablakot kell eltávolítani és annak helyére kerül be az új műanyag ablak. Ez lehet hagyományos módon történő ablakcsere ami után kőműves visszajavítással kerül a beépítési csomópont és a káva felület kijavításra, a panel lakásokra jellemző panel ablakcsere, ahol a sajnos csak a takaróléces megoldás jöhet szóba. De ritkább esetben lehet bontás nélküli ablakcsere is, ahol a régi fatok meghagyásával annak belsejébe kerül az új ablak beillesztésre. Ezen utóbbi módszert nem javasoljuk senkinek se csak nagyon indokolt esetben. Új házak esetében az ablakbeépítés lehet hagyományos módszer szerint, belső, külső vagy középfalsíkra illesztet, lehet RAL szabvány szerinti beépítési vagy akár konzol a fal külső síkjába történő ablakbeépítés előre felszerelt konzolokra történő rögzítéssel.

Ablakok beépítése, ablakcsere

Ablakok beépítése, ablakcsere

Rendelhetők fóliás, valamit festett kivitelben. A festett műanyag ablakok bármilyen RAL színben rendelhetők. A Premier Ablakrendszerek Kft. Magyarországon elsőként bevezette a TPS üveg technológiát, így még kedvezőbb hőszigetelési értékek érhetők el.

Ablakpast Kft.

Ablakpast Kft.

Az általunk kínált műanyag nyílászárók a mai technológiának megfelelően 5-6-7 légkamrás Panorama illetve Rehau típusú nyílászáró profilokból készülnek. Az önálló otthonteremtés vagy a régi korszerűsítése mindig nagy feladat az ember életében. A hozott döntések hosszú évekre meghatározhatják életformánkat. Életterünk minőségét, otthonunk kényelmét, biztonságát nagyban befolyásolja a beépített fa és műanyag nyílászárók, színvonala. Hibátlan működésük, funkciójuk maradéktalan betöltése elengedhetetlen jó közérzetünkhöz.

Akciós műanyag ablak

Akciós műanyag ablak

Teljeskörű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére: ÉMI minősített műanyag ablak gyártás, ingyenes helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés. Műanyag ablakok, ablakpárkányok, illetve műanyag,- alumínium redőnyök, reluxák, árnyékolók, bemutatása mintatermünkben, szakszerű, gyors beépítéssel. Napjaink bőséges árukínálata miatt nem könnyű kiválasztani a megfelelő műanyag ablakot, műanyag nyílászárót, ezért cégünk meghatározó üzletpolitikája, hogy vevőinknek , ajtó ablak választásban, naprakész információkkal segítsünk döntésükben.

Aluplast ablakok

Aluplast ablakok

A műanyag ablak, jelentős változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben. A kezdetekben számos ponton kritizált tokok és keretek a korszerű anyagoknak és tervezésnek köszönhetően minden téren felveszik a versenyt fa vagy az alumínium ablakokkal. Napjainkban a nyílászárók közül a műanyag ablak lett a legkeresettebb termék.A műanyag ablak gyártóinak napjainkban magas követelményeknek kell megfelelniük.

Attraktív Ablak Stúdió

Attraktív Ablak Stúdió

Az Attraktív Ablak Kft. üzletpolitikája, hogy minél szélesebb körű, minőségi, ugyanakkor elérhető árú szolgáltatást tudjon a nyújtani a fa- és műanyag nyílászárók, valamint a nyílászárókhoz szükséges kiegészítők terén.Mivel a nyílászárók termékpalettája egyre bővül és a fogyasztói igények is egyre magasabbak, ezért mi mindent megteszünk, annak érdekében, hogy Ön megtalálja ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelő árukínálatot az ajtók és ablakok terén. Igyekszünk árainkat a piaci árakhoz képest alacsonyan tartani amellett, hogy Önt a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben kiszolgáljuk. Igényesen kialakított bemutatótermünkben megtekintheti az általunk forgalmazott fa- és műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat, ablakokat, erkélyajtókat, tetőtéri ablakokat, árnyékolástechnikai termékeket, könyöklőket. A forgalmazás mellett igény szerint felmérjük, házhoz szállítjuk, valamint beépítjük a nálunk vásárolt ajtót, ablakot vagy bármilyen más kiegészítőt, árnyékolástechnikai terméket. Beépítőink saját alkalmazásunkban álló, megbízható, tapasztalt szakemberek, akik készséggel állnak rendelkezésére amennyiben szeretné új nyílászáró igényét felméretni, vagy beépíttetni.

Hirdetés
Comfort Ablak

Comfort Ablak

Megoldást nyújtunk Önnek panellakás, családi ház, vagy akár passzív ház nyílászáróihoz. Műanyag nyílászárók, erkélyajtók, ablakok, bejárati ajtók különböző kategóriában rendelhetők cégünktől. Már ma megoldást kínálunk a holnapra! Nyílászáróink minden évszakban bizonyítanak! Teljes körű ablakos szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Szakembereink már a tervezéstől is segítenek az elképzelések megvalósításában. Minden ügyfelünknek az igénye alapján alakítjuk ki ajánlatunkat. A legyártott nyílászárókat kiszállítjuk, beépítjük és az esetleges szervizelésről is gondoskodunk. Ablakos weboldalunk segítségére van Önnek a legmegfelelőbb nyílászárók kiválasztásában. Bármilyen további felvilágosítással személyesen nyílászáró kereskedésünkben, telefonon, vagy emailben munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére.

Diadalív 2001 Kft.

Diadalív 2001 Kft.

Kínálatunkban megtalálható több ismert, piacvezető gyártó kiváló minőségű terméke: tetőtéri ablakoktól a kültéri nyílászárókon át a beltéri ajtókig. Vevőkörünket a lakosság, valamint több kivitelező, beruházó cég alkotja. Akár új építésű, akár régi épület felújításához szükséges egyedi vagy szabványméretű ajtó, ablak megvásárolható nálunk.

Fenestra '99 Kft.

Fenestra '99 Kft.

Ajtó, ablak, beltéri ajtó, bejárati ajtó és műanyag nyílászáró kedvező áron a Fenestrától! Szeretettel várjuk Önt és kedves családját bemutatótermeinkben, ahol megtalálja nyílászáró-igényére a legjobb megoldást. Termékkínálatunk széles választékát ismerheti meg budapesti és egri üzleteinkben. Legyen szó ajtókról (bejárati és beléri ajtók) vagy ablakokról (fa, alumínium és műanyag ablakok) igen bőséges termékskálát tekinthet meg bemutatótermeinkben. A nyílászárók mellett természetesen ezek kiegíszítői is megtalálhatóak nálunk: redőnyök, könyöklők, párkányok, rovarhálók választékából segítünk Önnek a megfelelőt kiválasztani. Ha télikertet szeretne kiépíteni vagy garázskaput, beltéri ajtót, tetősík ablakot keres, nálunk garantáltan jó helyen jár.

Háló & Marco Kft.

Háló & Marco Kft.

Nyílászáróink technikai háttere biztosítja a hosszú távú tartósság megőrzését, amelyet 3 év jótállással és 5 év szavatossággal igazolunk. A modern, számítógép vezérelte gyártósor biztosítja a nyílászárók milliméter pontos méretre történő gyártását. Csak a legkiválóbb és hibátlan minőségű alapanyagokkal dolgozunk ez biztosítja a nyílászárók hosszú élettartamát.

Hh ablak

Hh ablak

A műanyag nyílászárók német alapanyagból készülnek német vasalattal vannak ellátva emellett a legmodernebb gépsorokon készűlnek. Az álltalunk forgalmazott Aluplast műanyag nyílászárók CE minösitéssel rendelkeznek ami a minőség záloga.

Kendel

Kendel

1991 óta foglalkozunk építőanyag-kereskedelemmel, Székesfehérvár és a régió meghatározó szakkereskedőjeként. Fejlett logisztikai rendszerünkkel ma már az egész ország területén szolgáljuk ki vevőinket. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar vállalatként egy multinacionális barkácsáruházlánc stabil beszállítója is vagyunk. Filozófiánkat a szakértelem és a lendület határozza meg, mellyel hozzájárulunk vásárlóink sikeréhez. Bízunk abban, hogy Önt is megrendelőink között tudhatjuk, akik a kényelmes vásárlási forma mellett a legkedvezőbb áron jutottak minőségi tetőtéri ablakokhoz.

Minőség műanyag nyílászárók

Minőség műanyag nyílászárók

Cégünk alapítása óta forgalmaz műanyag ablakokat, műanyag ajtókat. Nyílászáróinkat 5 illetve 7 légkamrás műanyag ablakprofilból készítjük. Ablakainkba hőszigetelt üvegezést építünk, melyből rendelhető igény szerint háromrétegű ablaküveg is. Nemcsak ablakokat forgalmazunk, hanem beépítést is végzünk, melyre 5 év garanciát adunk. Budapesten ingyenes helyszíni felmérés során adjuk meg az ablakcsere pontos árát. Ajtóinkba több pontos biztonsági zárat helyezünk el, mely nagyobb védelmet nyújt lakásának.

Mínőségi ablakok

Mínőségi ablakok

Ha Önnek fontos az alacsony ár, de nem szereti a minőségi kompromisszumokat, válassza a német KBE Comfort ablakokat. Egyszerűen elegáns forma, magas alapfelszereltség, 30 év gyártási tapasztalat, környezetbarát alapanyagok. Ezek a KBE ablakok legfontosabb ismertetőjegyei. A termék bevezető ára kb. 10-15%-kal kedvezőbb, mint az eddigi legolcsóbb nyílászáró típusunk.

Tuti menü