Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezés Budapest - ablakcsere képes leírás - Ablakcsere.tlap.hu
részletek »

Kivitelezés Budapest - ablakcsere - Ablakcsere.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakcsere.tlap.hu » Kivitelezés Budapest - ablakcsere
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ablak Szerviz

Ablak Szerviz

Szeretne jó és megfelelő döntést hozni műanyag ablak, műanyag nyílászáró vásárlását illetően? Eddigi ügyfeleink, partnereink elégedettek voltak az elvégzett munkáinkkal, s azért választották cégünket műanyag ablak, műanyag nyílászáró vásárlása, cseréje előtt mert, hozzáértő és szakszerű tájékoztatást, ingyenes felmérést kaptak az elképzeléseik maximális figyelembe vételével. Reméljük ön is meglesz velünk elégedve.

Ablak- erkélyajtó szerkezet

Ablak- erkélyajtó szerkezet

Ha elege van már a régi nyílászárók okozta bosszúságokból akkor eljött az ablakcsere ideje. Befúj a szél, húz az ablak, beázik, vetemedik, korhad, a festék lepereg, párásodik, szorul, nem nyílik, nem lehet becsukni. Ugye ezek a problémák az Ön számára is ismerősek lehetnek, alaposan meg tudja keseríteni mindennapjainkat egy régi ablak, ráadásul óriási energiapazarló: a fűtésre szánt energia 30%-a távozik a korszerűtlen

Ablakfelújítás

Ablakfelújítás

Az alábbi oldalon található hasznos információk segíthetnek nekünk, ha ablakfelújításra vagy ablakcserére készülünk. Sok döntést kell meghoznunk a tényleges munka előtt, amelyeken a végeredmény sikeressége múlik. Például nem mindegy, hogy fa, vagy műanyag nyílászárót választunk, milyen ablaküveget, betörésvédelmet. Ezért mielőtt belevágnánk ebbe a költséges felújításba, érdemes alaposabban megvizsgálni a lehetőségeinket és választási opcióinkat. Így elégedettek leszünk a végeredménnyel, és nem ér minket meglepetés, csalódás.

Ablakzár megerősítése

Ablakzár megerősítése

Sokszor látjuk, hogy a betörők az erkélyajtókon keresztül hatolnak be lakásokba. például: új építésű kertes ház bukó nyíló hátsó ajtónál amit a betörők könnyen befeszítettek. Ez ellen nyújtunk profi szolgáltatást, biztonsági zárakkal tudunk védekezni. Bukó- nyíló ajtó középső zárjára, alsó felső részére tudunk új típusú zárszerkezeteket felszerelni. Amik kulccsal működnek, ezáltal a betörők nem tudják befeszíteni az ajtókat illetve ablakokat. Ezzel tudjuk lakását, házát biztonságosabbá tenni. Esélyt nem adva a betörőknek. Ne hanyagolja el erkélyajtaja 'teraszajtaja' illetve ablak zárjainak szervízelését.

Épületablak Kft

Épületablak Kft

Műanyag ablakcsere akció Budapest gealan s 8000 iq műanyag nyílászáró ablakcsere akció gealan s 8000 iq műanyag ablak akció gealan s 8000 iqablak , ablakcsere , ablakcsere akció , ablakcsere budapest , gealan , gealan s 8000 iq , ablakcsereakcio műanyag nyílászáró , műanyag ablak , műanyag ablakcsere akció , gealan budapest gealan s 8000

Fensterhaus - ablakcsere, minőségi ablakok

Fensterhaus - ablakcsere, minőségi ablakok

A Fensterhaus Kft. műanyag ablakok gyártásával, beépítésével foglalkozik. Minőségi 5, 6, 7 légkamrás ablakok, 2 vagy 3 rétegű argon gázzal töltött üvegezéssel is kapható. Minden ablakcsere előtt ingyenes felmérést végzünk, Budapest területén és környékén díjmentesen házhoz szállítjuk az ablakokat és a kibontott részeket elvisszük. Célunk, hogy az általunk beépített nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek használatakor megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék, jól döntöttek, amikor minket választottak.

Műanyag ablak széles választékban

Műanyag ablak széles választékban

Műanyag ablak, ablakcsere - profi kivitelezés! Manapság rengeteg szórólappal és hirdetéssel találkozik az ember, ami ablakcsere szolgáltatást és a műanyag ablakok vásárlását népszerűsítik. A műanyag ablakok magas hő és hangszigetelő képessége teszi kedvelté az ablakcsere akciókat! Azonban érdemes körülnézni, hogy magát a műanyag ablakot hol szerezzük be, mik a műanyag ablak mutatói, tulajdonságai. Ebben próbálunk Önnek segíteni.

Zárcsere Budapest

Zárcsere Budapest

Zárszerelő szakemberre abban az esetben van szükség, amikor egy precízebb, bonyolultabb biztonsági zárat kell felszerelni, kicserélni. Bonyolultabb művelet már például, ha egy trezorajtóba egy komplett zárszerkezet kicserélésekor szét kell bontani az egész ajtót, és a trezorzár rendszert újra kell telepíteni. A zárszerelési feladatok ellátása nem csak szakmai rutint igényel, hanem egy szervizautót is, melyben különféle alkatrészek, zárak, biztonsági zárak, hevederzárak, több pontos vasalatok, zárbetétek vannak biztosítva az ügyfél számára, hogy minden nemű ajtózár szerelési problémát a helyszínen elhárítsunk! A zárszerelői piac mára már sajnos eléggé felhígult, és akik nem szakmai szolgáltatásként űzik ezt a mesterséget, csak hébe-hóba, azok nincsenek tisztában az új biztonsági ajtózárak működésével, alkalmazásával. Ezért a zárszerelést mindig tapasztalt, csak ezzel foglalkozó cégre bízza, így biztonságban tudhatja családját, értékeit!

Tuti menü