Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablakcsere linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ablakcsere képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ablakcsere.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
Abadus - A munka alkusz

Abadus - A munka alkusz

Az abadus kényelmes és hatékony eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételekkel találjon egymásra! Ha Ön munkát kínál, a szakemberek által adott ajánlatokból válogathat, míg szabadúszó munkavállalóként keresgélhet a munkák között és ajánlatot tehet rájuk! Ismerje meg és használja ki az abadus előnyeit! Szervezzen meg minden munkát hatékonyan!

Ablak Ajtó Centrum Óbuda

Ablak Ajtó Centrum Óbuda

Hogy Álljunk neki egy ablakvásárlásnak? Legelső lépés az elhatározás. Ha ez megvan, akkor érdemes átgondolni, mit is akarunk, mi a cél, mik a fontosabb szempontok. Ha pl. a legfontosabb szempont az ár, akkor érdemes 5, vagy 6 kamrás műanyag ablakot választani. Ha az ár mellett fontos Önnek az exkluzív megjelenés, akkor érdemes megnézni fa ablak kínálatunkat is, esetleg alumínium nyílászárókat, vagy a leg költséghatékonyabb megoldást, a fa mintázatú műanyag nyílászárókat.

Ablak cseréje, beépítése

Ablak cseréje, beépítése

Ajtó és ablak minden otthonba kell! Ha a megbízható minőséget keresi, akkor jó helyen jár. Weboldalunkon kedvére válogathat műanyag nyílászáró termékeink széles választékából. Ügyfeleink egyedi igényeinek kiszolgálását tartjuk szem előtt, legyen szó hőszigetelő nyílászáró egységek gyártásáról, elöregedett ablak cseréjéről, ajtó blokkok kibontásától az új beépítésén és beállításán át a purhab felviteléig, illetve a lefedéséig szegőléc illesztéssel, vagy ablakpárkány beépítésével.

Ablak és ajtó javítás

Ablak és ajtó javítás

Ablakcsere? Ne cseréltesse! Javíttassa! Szolgáltatás Nyílászáró szigetelés ablak Beázás Hőszigetelő fa, műanyag és alumínium nyílászárókat javítunk. Árajánlat kérés Garancia vállalás. Az ablakszigetelés a leggyakoribb igény, amivel az ablakjavító iparos találkozik. Nem egyszer azonban tisztázandó, hogy mi is a konkrét igényünk, és mi a szükséges.

Ablak Szerviz

Ablak Szerviz

Szeretne jó és megfelelő döntést hozni műanyag ablak, műanyag nyílászáró vásárlását illetően? Eddigi ügyfeleink, partnereink elégedettek voltak az elvégzett munkáinkkal, s azért választották cégünket műanyag ablak, műanyag nyílászáró vásárlása, cseréje előtt mert, hozzáértő és szakszerű tájékoztatást, ingyenes felmérést kaptak az elképzeléseik maximális figyelembe vételével. Reméljük ön is meglesz velünk elégedve.

Ablak- erkélyajtó szerkezet

Ablak- erkélyajtó szerkezet

Ha elege van már a régi nyílászárók okozta bosszúságokból akkor eljött az ablakcsere ideje. Befúj a szél, húz az ablak, beázik, vetemedik, korhad, a festék lepereg, párásodik, szorul, nem nyílik, nem lehet becsukni. Ugye ezek a problémák az Ön számára is ismerősek lehetnek, alaposan meg tudja keseríteni mindennapjainkat egy régi ablak, ráadásul óriási energiapazarló: a fűtésre szánt energia 30%-a távozik a korszerűtlen

Ablakabb Bt.

Ablakabb Bt.

Roto tetőtéri ablakok többkamrás műanyag profilból és fából. Felnyíló és billenő, többféleképp nyitható tetőtéri ablakok Győrből. Sokakat nem érdekel ez a rész, hiszen csak rólunk szól. (szerintem lapozzon tovább, vagy most keressen velünk kapcsolatot e-mailen, telefonon vagy személyesen) de ha olvasni szeret . Cégünket sokirányú szakmai tapasztalattal felruházva 2003-ban alapítottuk. Célunk a hazai nyílászáró és kapcsolt árnyékoló piacon megfelelő ismertségű és elfogadottságú vállalkozás stabil működtetése és folyamatos fejlesztése.

Ablakcsere - Energiamegtakaritás

Ablakcsere - Energiamegtakaritás

Elsősorban lakosság de kivitelezők és közületek jelentkezését is várjuk. Ablak beépités bontás nélkül teljes helyreállítás régi ablakok elszállítása. Műanyag redőnyök, alumínium redőnyök felujitása, gurtnicsere. Lehet szó belső külső párkányrol műanyag, alumínium kivitel készséggel állunk rendelkezésére. Ön megálmodja nyílászáróval kapcsolatos elképzelését, mi pedig segítünk

Ablakcsere Veszprém

Ablakcsere Veszprém

Nyílászáróinkat kétféle profilból gyártjuk, mindkét esetben kiemelkedő a felhasznált anyagok minősége, 5 és 7 légkamrás profilok a jó hőszigetelő képesség érdekében. 7 légkamrás nyílászáróink a konvencionális forma világ mellett magas tisztaságú, különösen fehér színt képviselnek. 5 légkamrás nyílászáróink kicsit törtfehér színűek, kerekített fiatalos formavilágot képviselnek. Minden nyílászáró meghatározó része az üvegezés, műanyag ablakainkba, terasz ajtóinkba 2, illetve 3 rétegű hőszigetelt, gázzal töltött üveget építünk be. Külön igények alapján mintás, reflexiós, csincsilla, homokszórt, ólombetétes, stb. üveget teszünk a nyílászárókba. A műanyag ablakokat, és ajtóinkat biztonsági vasalattal látjuk el, Roto NT minőségi zárvasalattal. Műanyag nyílászáróinkat többféle színben is letudjuk gyártani, legyen az fahatású, mahagóni színű, sötét zöld színű, mely a parasztházak rusztikus nyílászáróinak varázsát adja vissza, természetesen nemcsak a külső oldal, hanem a belső oldal színe is megválasztható, így fa bútorainkhoz egy tölgyfa színű nyílászáróval még természetesebbé tehetjük otthonunkat.

Hirdetés
Ablakcsere, ablakbeépítés számos módon

Ablakcsere, ablakbeépítés számos módon

Ablakot cserélni számos számos módon lehet. A legjobb műanyag ablak is csak annyit ér amennyit annak beépítése. Ezért nem mindegy kivel és hogyan, az ablak beépítésének mely változatával kerül beépítésre a nyílászáró. Ablakcseréről akkor beszélünk ha régi ablakot kell eltávolítani és annak helyére kerül be az új műanyag ablak. Ez lehet hagyományos módon történő ablakcsere ami után kőműves visszajavítással kerül a beépítési csomópont és a káva felület kijavításra, a panel lakásokra jellemző panel ablakcsere, ahol a sajnos csak a takaróléces megoldás jöhet szóba. De ritkább esetben lehet bontás nélküli ablakcsere is, ahol a régi fatok meghagyásával annak belsejébe kerül az új ablak beillesztésre. Ezen utóbbi módszert nem javasoljuk senkinek se csak nagyon indokolt esetben. Új házak esetében az ablakbeépítés lehet hagyományos módszer szerint, belső, külső vagy középfalsíkra illesztet, lehet RAL szabvány szerinti beépítési vagy akár konzol a fal külső síkjába történő ablakbeépítés előre felszerelt konzolokra történő rögzítéssel.

Ablakcsere, nyílászárók beépítése

Ablakcsere, nyílászárók beépítése

Nyílászárók vásárlása, új beépítése esetén vállaljuk a beépítéshez kapcsolódó összes részfeladat elvégzését: - régi ablakok, ajtók bontása ; új tokok beépítése, PUR hab tömítés elvégzése, szerkezet becsavarozása, rögzítése; könyöklők, vízelvezetők kialakítása, beépítése ; helyreállító kőműves munkák ? gipszkartonozás, élvédők behelyezése, falak helyreállítása, festése; régi ablakszerkezetek, tokok, sitt elszállítása. Ablakcsere, nyílászárók beépítése Budapest és környékén garanciával!

Ablakfelújítás

Ablakfelújítás

Az alábbi oldalon található hasznos információk segíthetnek nekünk, ha ablakfelújításra vagy ablakcserére készülünk. Sok döntést kell meghoznunk a tényleges munka előtt, amelyeken a végeredmény sikeressége múlik. Például nem mindegy, hogy fa, vagy műanyag nyílászárót választunk, milyen ablaküveget, betörésvédelmet. Ezért mielőtt belevágnánk ebbe a költséges felújításba, érdemes alaposabban megvizsgálni a lehetőségeinket és választási opcióinkat. Így elégedettek leszünk a végeredménnyel, és nem ér minket meglepetés, csalódás.

AblakFer

AblakFer

Az épület legfontosabb része a nyílászáró. A ház klímáját az ablak tükrözi. Kiváló minőségű KBE és borovi fenyőből készülnek termékeink. Áraink kialakításában a megrendelőt vettük figyelembe. Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg árainkat! Döntéséhez vegye igénybe szakembereink segítségét. Kívánjuk, hogy termékeinkben és szolgáltatásainkban öröme legyen!

Ablakmentő Kft.

Ablakmentő Kft.

Cégünk tetőtéri és homlokzati ablakok beépítésével, javításával, cseréjével, karbantartásával, és az ablakokhoz kapcsolódó megfelelő víz-, hő-, és hangszigetelés kialakításával foglalkozik. Az elmúlt évek során nagyon sok tetőtéri és homlokzati ablakot, ajtót építettek be. Közülük jónéhány okozhat kisebb-nagyobb problémát a lakástulajdonosoknak. Ez lehet beázás, az üveg párásodása, huzatos ablak, az ablak körüli penészedés, nehéz záródás stb. Szeretnénk segíteni Önöknek ezeket a problémákat a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb módon megoldani.

Ablakok beépítése, ablakcsere

Ablakok beépítése, ablakcsere

Rendelhetők fóliás, valamit festett kivitelben. A festett műanyag ablakok bármilyen RAL színben rendelhetők. A Premier Ablakrendszerek Kft. Magyarországon elsőként bevezette a TPS üveg technológiát, így még kedvezőbb hőszigetelési értékek érhetők el.

Ablakok gyártása,Ablakcsere

Ablakok gyártása,Ablakcsere

a meglévő rosszul záródó ablaka helyett pontos méretre gyártunk új,hőszigetelt ablakot,amit természetesen teljes helyreállítással beépítünk.Kérésére,ha a régi ablak tok minősége engedi tokbontás nélkül is kicseréljük régi ablakszárnyait.Ilyenkor a régi tokba készítünk új ablakot tokkal együtt,és ezt építjük be.A bent maradó tokot vagy festeni,vagy új fával lehet beborítani ami egy teljesen új ablak látványát nyújtja.

Ablakpárkány raktárkészletről

Ablakpárkány raktárkészletről

Cégünk évek óta biztosít ablakbeépítők, kivitelezők, és homlokzati szigeteléssel foglalkozó cégek és magánszemélyek számára minőségi ablakpárkányokat és beépítési kellékanyagokat.. Párkányainkat az alábbi kivitelekben vásárolhatja meg: - Műanyag párkány fehér színben (raktárról minden méretben) - Műanyag párkány színes, kasírozott kivitelben (korlátozott mennyiségben és méretben raktárról, rendelésre minden méretben és elérhető fóliázással) - Egyedi élhajlított alumínium ablakpárkány 1,2mm vastag alumíniumból (csak rendelésre akár RAL szám szerinti színterezéssel is) - Egyedi élhajlított lemezpárkányok anyagában horganyzott lemezből (csak rendelésre akár RAL szám szerinti színterezéssel is) Emellett purhabok, csavarok, szilikontömítők és minden egyéb kiegészítő ami az ablakbeépítéshez szükséges.

Tuti menü