Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa ablak - ablakcsere képes leírás - Ablakcsere.tlap.hu
részletek »

Fa ablak - ablakcsere - Ablakcsere.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakcsere.tlap.hu » Fa ablak - ablakcsere
Keresés
Találatok száma - 23 db
Ablakok gyártása,Ablakcsere

Ablakok gyártása,Ablakcsere

a meglévő rosszul záródó ablaka helyett pontos méretre gyártunk új,hőszigetelt ablakot,amit természetesen teljes helyreállítással beépítünk.Kérésére,ha a régi ablak tok minősége engedi tokbontás nélkül is kicseréljük régi ablakszárnyait.Ilyenkor a régi tokba készítünk új ablakot tokkal együtt,és ezt építjük be.A bent maradó tokot vagy festeni,vagy új fával lehet beborítani ami egy teljesen új ablak látványát nyújtja.

Ajtó-Ablak Mester Kft.

Ajtó-Ablak Mester Kft.

Nálunk rendelhet személyesen, telefonon és e-mailben is. Termékeinket Komárom, Győr és Tatabánya területén kedvezményes áron szállítjuk, szükség esetén be is építjük. Visszavásárlási garanciát vállalunk! Profi System 7001 5 kamrás profilból, 5 pontos biztonsági zárral, sarokmerevítővel, 3D ajtópánntal, Gealan kemény PVC küszöbbel, ROTO szárnyvasalattal készülnek. Szabvány méretben raktáron is! Rendelésre szabvány és egyedi méretben 3-5 hét szállítási határidővel!

Asztalos műhely

Asztalos műhely

Asztalos műhelyünk több évtizedes szakmai múltra tekint vissza. Apáról fiúra szálló elhivatottság mára a harmadik generációt éri. Családi vállalkozásunkat a faipari tradíció és a folyamatos szakmai fejlődés jellemzi. Modern technológiával és kiváló alapanyagokkal készítjük termékeinket. A magas szakmai végzettség, a folyamatos minőség-ellenőrzés és a partnereinkkel való szoros kapcsolattartás tette lehetővé több díjnyertes épületen történő közreműködésünket iparágunkban. A magas technológia alkalmazása biztosítja az Önök számára a nyílászárók bútorhoz is méltó felületi és szerkezeti minőséget. A terméket teljesen készregyártva, üvegezve, felületkezelve kínáljuk.

Bói Kft.

Bói Kft.

Termékeink elsősorban ajtók, ablakok, bejárati ajtók, beltéri ajtók, tetősíkablakok, párkányok, árnyékolástechnikai és egyéb kiegészítők. Tekintse meg kínálatunkat. A termékeink és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő menüpontokban találja meg. Amennyiben megtalálta a kívánt terméket, kérje árajánlatunkat a kapcsolat oldalon keresztül, telefonálhat vagy fáradjon be üzleteinkbe, ahol szakképzett kereskedőink készséggel állnak rendelkezésére, és a helyszínen meg is tekintheti a kiválasztott ablak vagy ajtó típust.

Bontott Fa Ablakok

Bontott Fa Ablakok

Németországi és ausztriai építkezésből kimaradt, jó minőségű bontott fa és műanyag nyílászárók raktárról. Folyamatosan változó raktárkészlet. Bontott termó ablakok válogatott jó minőségben. Ezen kívűl vannak építkezésből visszamaradt ablakok is. Mível az árúkészlet folyamatosan változik ezért javasoljuk érdeklődjön telefonon vagy mailen a lent megadott elérhetőségek közül.

Cá-fa plasztik

Cá-fa plasztik

A Cá-fa plasztik kiváló minőségű nyílászárókat készít. A nyílászárók megrendeléseit gyors határídővel teljesítjük. A Cá-fa nyílászárók a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek, egyedi nyílászárók elkészítését is vállaljuk. Nyílászárók: minőség, pontosság, megbízhatóság. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, előre egyeztetett időpontban látogasson el bemutatótermünkbe.

Délvidék Kft.

Délvidék Kft.

A méretre gyalult faanyagot előkészítettük a készülő fa nyílászárók profilozására. Erre a célra cégünk az Olaszországban gyártott 'Rekord' szerszámokat használja. Nagyteljesítményű marógépen történik a fa ablak, ajtó, erkélyajtó hosszanti profilozása és csapozása. A Délvidék Kft. által használt ablakgyártó szerszám és marógép együttes használata, valamint a gyakorlott szakemberek szaktudása következtében, minden ablak és ajtó alkatrész, a megfelelő pontossággal kerül a további megmunkálásra.

Fa ablak, fa nyílászáró Budapest,

Fa ablak, fa nyílászáró Budapest,

Fa ablakok gyártása egyedi méretre, egyedi elképzelések alapján borovi fenyő, vörösfenyőből. Anyaguk 68 vagy 88 mm vastag rétegragasztott, hossztoldott anyagból készülnek az ingyenes felmérés során megállapított egyedi méretre. A nyílászárókat natúr színben, de felületkezelve is kérheti a színskálánkból. Az ablakok beépítése történhet a teljes régi tok kibontásával vagy a régi tokba történő beépítéssel is. Üvegezésüket tekintve 1,0 W/m2k értékű, gázzal töltött vagy háromrétegű üvegezéssel rendelhető

Fa ablakok, ajtók

Fa ablakok, ajtók

Az ablaknak nevezzük a falon, járművön lévő, a világosság és a levegő bebocsátására szolgáló zárható nyílást (nyílászáró szerkezetet). Az ablak funkciói: bevilágítás, szellőzés, lég- és vízzárás, hő- és hangszigetelés. Napjainkban a fa anyagú nyílászárók értéke és megbecsültsége ismét megnövekedett. Az elmúlt évtizedekben a fémajtók, -ablakok, majd a műanyag ablak- és ajtószerkezetek előtérbe kerülésével úgy látszott, hogy a fa, mint építőanyag fokozatosan háttérbe szorul, s csak mint szükségmegoldás jöhet szóba. Sokáig a fa nyílászárók olcsóbbak voltak az alumíniumból, műanyagból készült nyílászáróknál.

Hirdetés
Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

Fő tevékenységi körünk: szakirányú kereskedelem, külső-belső nyílászárók, télikertek, tetőtéri ablakok, árnyékolástechnika. Termékeink fa, műanyag, alumínium anyagokból készülnek. Tevékenységi körünkbe tartozik a termékeink szakszerű beépítése is. Egyre nagyobb szerepet kap az egyedi és a speciális termékek értékesítése, kivitelezése. Például télikertek, üvegportálok, üvegajtók, térelválasztók. Az íves szerkezetek, íves ablakok árnyékolása, ill. falazatba építhető redőnyrendszerek, melyek egyes típusai áthidalóként is funkcionálnak szintén megtalálhatók termékeink között. Az alapítástól kezdve elsődleges feladatunknak tekintjük a magas színvonalú gyártást, a vevői bizalom megszerzését illetve megtartását. A rendszeresen végzett oktatások és képzések biztosítják szakmai fejlődését, minőség motiváltságát, akiktől elvárjuk a minőség iránti elkötelezettséget, és a cégünk sikeréhez való hozzájárulásukat.

Faablak.info

Faablak.info

Fa nyílászárók (beltéri ajtók, bukó-nyíló, illetve kétszárnyú ablakok) gyártása, beépítése és cseréje akár családi és társasházakban is! Kiváló minőségű, vetemedésmentes, UV álló, vízbázisú felületkezelt, időt álló borovi fenyőből készülő ablakainkat egyedi méretben készítjük el hőszigetelt, 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel. Bontás nélküli ablakcserét, illetve belvárosi műemlék épületek nyílászáróinak cseréjét is vállaljuk a régi, lecserélendő nyílászárókkal megegyező kinézetű és formavilágú, új ablakokat biztosítva.

Faipari Kft.

Faipari Kft.

Úgy gondolom, hogy vásárlóim csak akkor lesznek elégedettek, ha a széles termékválasztékomon kívül egy komplex szolgáltatást is nyújtok. Ez a következőket foglalja magába: díjtalan árajánlat, felmérés, szaktanácsadás, valamint vállalom a helyszínre szállítást és a szerkezeteink beépítését, utógondozását. Különféle kiegészítőkkel, ami a termékhez kapcsolódik teszem teljessé a termékpalettámat: kilincsek, párkányok, árnyékolástechnika, falazatok javítása. Az építkezésbe, felújításba kezdőket szeretném arról biztosítani, hogy ami az álmaik otthonához szükséges nyílászáró az nálam, a lehető legjobb ár- és érték arányban van.

Jankó Kft.

Jankó Kft.

Mai kor modern nyílászáróit profil vastagságúk szerint ablak profil családokba soroljuk. Arra törekedtünk hogy mindenki megtalálja a maga számára a legjobb megoldást. A kiválasztott családot különböző opciókkal lehet felruházni. A fa, a folyamatosan használt erdőkből nyert, megújuló nyersanyag; az ember egyik legrégebbi építőanyaga. A fát a kitermelése után manapság már szinte teljesen felhasználják: még a kéreg, a fűrészpor és a lehulló fadarabok sem mennek veszendőbe. A többivel összehasonlítva, a fából készült ablakok gyártása során a legkisebb az energiafelhasználás (pl. a PVC-ből készülő műanyag ablakokhoz és bejárati ajtókhoz képest hatod akkora), csak jelentéktelen környezet-terhelés áll elő, és szakképzett munkaerő kerül alkalmazásra.

Kerecsenfa - kapcsolt gerébtokos és dupla falcos, hőszigetelt faablakok

Kerecsenfa - kapcsolt gerébtokos és dupla falcos, hőszigetelt faablakok

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik dupla falcos ablakok, erkélyajtók, valamint kapcsolt gerébtokos ablakok gyártása területén. Műemlék jellegű épületeknél kötelező előírás az eredeti homlokzati jelleg megóvása, ilyenkor egy az egyben utángyártjuk az eredeti gerébtokos típusú ablakokat. Ahol lehetőség van rá természetesen kiváltjuk dupla falcos, hőszigetelt változattal eme régi nyílászárótípust. A legmagasabb minőségi követelményeket figyelembe véve, fa nyílászáróinkat hossztoldás nélküli, rétegragasztott szibériai borovi fenyő alapanyagból gyártjuk ? a rétegragasztott alapanyag azért szükséges, hogy elkerülhetők legyenek a későbbi vetemedések, csavarodások, a hossztoldás nélküli anyag pedig szebb és egységesebb felületkezelést biztosít. Nyílászáróink felületkezelése is a megrendelők igénye szerint történik, minden esetben a színek katalógusból választhatók. Ablakaink üvegezése általában 2 rétegű, gázos üvegezéssel történik ? mely kiemelt hőszigeteléssel bír, szerkezeti felépítése 1,1 W / m2K ( 4 Low-e ? 16 argon ? 4 Float ), de rendelhető 3 rétegű üvegezés is, melynek hőszigetelése kimagasló, szerkezeti felépítése 0,7 W / m2K (4 Low-e ? 12 argon ? 4 Float ? 12 argon ? 4 Loe )

Kéry ajtó ablak kereskedelmi Kft.

Kéry ajtó ablak kereskedelmi Kft.

Felújítaná házát és ezért szeretné lecserélni elavult, régi nyílászáróit? Akkor ne keressen tovább mert a Kéry ajtó ablak kereskedelmi Kft-ben megtalálta a legmegfelelőbb partnert. Kiváló minőségű ablakai a Thermo 80 és a Thermo Max 92 garantáltan a kedvence lesz. Ezen nyílászárók nem csak környezetbarátok, de ezen kívül rendkívül biztonságosak is ugyanis ellenállnak a feszítővas erejének egy acélcsapos emelt fokú biztonsági vasalatnak köszönhetően e mellett közvetlenül a riasztóra is rákapcsolható. A hőszigetelés és a hangszigetelésben sem találhat ennél jobb terméket. Ablakaink több, mint száz színben választhatóak, de ezen felül még az egyedi színkeverés is biztosított. Látogasson el oldalunkra vagy bemutatótermünkbe és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Laboncz Kft.

Laboncz Kft.

Cégünk készséggel áll a kedves érdeklődők rendelkezésére ingyenes árajánlat-készítéssel, megfelelő precizitást és áttekinthetőséget biztosítva árajánlatkérőink számára. Árajánlatkérésüket eljuttathatják hozzánk levélben, faxon, e-mail-en keresztül, ill. személyesen is. Az árajánlatot 1-2 napon belül elkészítjük és rendelkezésére bocsátjuk.

Maller és Kiss Nyílászáró Kft.

Maller és Kiss Nyílászáró Kft.

Szeretné folyamatosan szellőztetni a lakását, nyaralóját, de fél nyitva hagyni az ablakot? Akkor Önnek a párhuzamos résszellőzővel ellátott ablakra van szüksége! A szárny a toktól párhuzamosan távolodik el 6mm-re, úgy, hogy közben az ablak WK1-es biztonsági minősítő fokozattal rendelkezik. Előnyei, hogy akár a nyaralóban is nyitva hagyható, légáteresztése duplája a bukóénál, szellőztetése hatékonyabb. A használt levegő fent távozik, míg a friss az alsó részen áramlik a lakásba

Tuti menü